Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ у Дніпрі

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(067) 947-03-88

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Ремонт квартир під ключ: етапи ремонтних робіт

Сучасний ремонт під ключ в Одесі потребує точного планування етапів ремонту ще на стадії розробки дизайн-проекту. Тому самостійно братися за такий захід кваліфіковані спеціалісти не рекомендують.

Чому так? Розгляньмо кілька невід'ємних етапів ремонту квартири під ключ, щоб розуміти складність такого процесу.

Монтаж інженерних систем

Монтаж інженерних систем

Затишок і комфорт в будинку багато в чому залежить від якості обладнання інженерних систем, наприклад, влітку вам захочеться прохолоди, а взимку - тепла. При цьому здоров'я членів вашої родини залежатиме від циркуляції повітря, що слід продумати ще на початку ремонту.

Список рекомендованих робіт з влаштування інженерних систем у квартирі:

  • монтаж електропроводки;
  • монтаж системи опалення;
  • монтаж системи кондиціювання;
  • монтаж системи вентиляції.

Вирівнювання стін та підлоги

Вирівнювання стін та підлоги

Чорнове вирівнювання стін та підлоги під час ремонту під ключ найчастіше виконується за допомогою механізованого обладнання. Такі етапи ремонту як машинна стяжка та штукатурка багато в чому дозволяють суттєво скоротити терміни та вартість ремонтних робіт загалом.

Вирівнювання стін та підлоги машинним способом:

  • напівсуха стяжка. Прекрасно себе зарекомендувала напівсуха стяжка для теплої підлоги, вирізняючись цілою низкою конкурентних переваг. Заливається така стяжка за 1 день і дозволяє отримати ідеально рівну підлогу за вигідною ціною;
  • машинна штукатурка. При ремонті приватного будинку чи великої квартири машинна штукатурка значно скорочує терміни вирівнювання стін. Виконується вона у 3-4 рази швидше, ніж звичайна ручна штукатурка.

Декоративне оздоблення

Декоративне оздоблення

Більшість клієнтів цікавить, коли замовляється декоративна штукатурка, фарбування стін, поклейка шпалер - ціна за м2, в результаті чого багато хто намагається вибрати найдешевший варіант. При цьому вони забувають, що неякісна робота може негативно позначитися на декоративному оздобленні стін.

Найоптимальніший спосіб – це вибрати проміжний варіант… Не варто переплачувати за роботу, але й віддавати перевагу низькій ціні також не варто.

Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки у Дніпрі?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок